Damesvlucht 2011


Op zondag 25 september is de jaarlijkse afsluiting van het seizoen, de damesvlucht, vervlogen. De duiven zijn dit jaar in twee richtingen vertrokken. Het beloofde een goede vlucht te worden aangezien het weer zeer geod was. De convoyeurs zijn dan ook om 08.00u vertrokken richting de losplaatsen. De A-duiven zijn dit jaar naar Apeldoorn gegaan, de B-duiven naar Valkenburg. Na onderlinge communicatie tussen de convoyeurs konden beide groepen om 10.00u het luchtruim kiezen richting huis. Beide groepen hadden dan ook een prima vertrek. De duiven waren 's avonds op een enkeling na dan ook allemaal thuis. Op vrijdag 30 september konden de gelukkige prijswinnaars gehuldigd worden. De commissie kan terugkijken op een wederom geslaagde afsluiting. Wij willen de convoyeurs dan ook bedanken dat zij de duiven weggebracht hebben! Iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar!!

Namens de organisatie,
Dennis Raaijmakers


Voor de uitslag van de A-duiven klik hier, voor de uitslag van de B-duiven klik hier en voor de totale uitslag klik hier.

Agenda

Actueel

03-09-2023: Stemmen Rabo ClubSupport

Dit jaar hebben we ons opgegeven voor de Rabo ClubSupport Actie. Van 4 september t/m 26 september kunnen alle Rabobank leden hun stem uitbrengen. Klik hier voor een stem op onze vereniging te uit te brengen!

25-08-2023: Wijziging losplaats F36

De losplaats Orleans Saran is met ingang van 31-07-2023 gesloten. Daarom is besloten om de losplaats te wijzigen in Lorris.

16-08-2023: Wijziging vlucht F33/X33

I.v.m. de voorspelde warmte is besloten dat de duiven maar één dag mand mogen hebben en niet mogen overstaan. Besloten is om op donderdag 17-08 te blijven inkorven en te lossen op vrijdag 18-08 in Laon i.p.v. Nanteuil le Haudouin.