Damesvlucht 2011


Op zondag 25 september is de jaarlijkse afsluiting van het seizoen, de damesvlucht, vervlogen. De duiven zijn dit jaar in twee richtingen vertrokken. Het beloofde een goede vlucht te worden aangezien het weer zeer geod was. De convoyeurs zijn dan ook om 08.00u vertrokken richting de losplaatsen. De A-duiven zijn dit jaar naar Apeldoorn gegaan, de B-duiven naar Valkenburg. Na onderlinge communicatie tussen de convoyeurs konden beide groepen om 10.00u het luchtruim kiezen richting huis. Beide groepen hadden dan ook een prima vertrek. De duiven waren 's avonds op een enkeling na dan ook allemaal thuis. Op vrijdag 30 september konden de gelukkige prijswinnaars gehuldigd worden. De commissie kan terugkijken op een wederom geslaagde afsluiting. Wij willen de convoyeurs dan ook bedanken dat zij de duiven weggebracht hebben! Iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar!!

Namens de organisatie,
Dennis Raaijmakers


Voor de uitslag van de A-duiven klik hier, voor de uitslag van de B-duiven klik hier en voor de totale uitslag klik hier.

Agenda

Actueel

22-05-2024: Losplaats gewijzigd

Na de dramatisch verlopen vlucht afgelopen weekend is besloten om dit weekend naar Morlincourt te gaan. Inkorven zaterdag 25 mei volgens ophaalroute 3 (inkorven van 17.15u - 18.00u, wagen 18.25u) en los op zondag 26 mei.

28-04-2024: Losplaats gewijzigd

De losplaats voor aankomende africhting is gewijzigd van Chimay naar Mettet. Reden is het niet doorgaan van de africhting vorige week.

21-04-2024: Site bijgewerkt

De site is op een aantal punten weer bijgewerkt.