Damesvlucht 2010


Op zaterdag 2 oktober 2010 is er weer een damesvlucht als afsluiting van het seizoen georganiseerd door P.D.V. De Zwaluw. De duiven zijn dit jaar in twee groepen gelost, namelijk de A-duiven en de B-duiven. De convoyeurs zijn ondanks het wat slechte weer ook dit jaar weer vroeg vertrokken. Om +/- 08:00u zijn ze aan de rit begonen richting de losplaatsen. De duiven kunden om 10:00u in Heteren het luchtruim kiezen en om 10:30u in Arnhem. De duiven hadden in Heteren een goed vertrek, in Arnhem trokken de duiven in het begin niet weg. Tot onze verbazing is juist de groep vanuit Arnhem beter afgekomen dan de groep uit Heteren. De duiven waren 's avonds dan ook lang niet allemaal thuis. Gelukkig zijn ze daags na de vlucht weer bijna allemaal huiswaarts gekeerd. Dit kon echter de pret niet drukken zodat we de prijswinnaars op vrijdag 8 oktober konden huldigen. De organisatie kan wederom terugkijken op een geslaagde vlucht en hoplijk allemaal tot volgend jaar!

Namens de organisatie,
Dennis Raaijmakers


Voor de uitslag van de A-duiven klik hier, voor de uitslag van de B-duiven klik hier en voor de totale uitslag klik hier.ier.

Agenda

Actueel

03-09-2023: Stemmen Rabo ClubSupport

Dit jaar hebben we ons opgegeven voor de Rabo ClubSupport Actie. Van 4 september t/m 26 september kunnen alle Rabobank leden hun stem uitbrengen. Klik hier voor een stem op onze vereniging te uit te brengen!

25-08-2023: Wijziging losplaats F36

De losplaats Orleans Saran is met ingang van 31-07-2023 gesloten. Daarom is besloten om de losplaats te wijzigen in Lorris.

16-08-2023: Wijziging vlucht F33/X33

I.v.m. de voorspelde warmte is besloten dat de duiven maar één dag mand mogen hebben en niet mogen overstaan. Besloten is om op donderdag 17-08 te blijven inkorven en te lossen op vrijdag 18-08 in Laon i.p.v. Nanteuil le Haudouin.